Menu Close

(Nederlands) PSV Nieuwsbrief december 2018

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kerstvakantie – Christmas holidays

Donderdag 20 december is de laatste training voor de kerstvakantie. De trainingen starten weer in het nieuwe jaar op 10 januari. Wij willen jullie allemaal bedanken voor alle sportieve inzet en wensen jullie hele fijne feestdagen en een schitterend 2019 toe.

Thursday 20th of December the last training of this year will take place. Next year the training will start on the 10th of January. We want to thank you all for your sportive drive and wish you very happy holidays and a sparkling 2019

Clubkampioenschappen

Wij hebben genoten van de sfeer op de clubkampioenschappen. Er is fanatiek en met duidelijk plezier geschermd. Er zijn mooie foto’s gemaakt die we nog gaan uitzoeken en publiceren. Wordt vervolgd.

Bijzondere leden

Tijdens de clubkampioenschappen was er speciale aandacht voor Jan Teuwissen en Jan van der Ceelen. Samen meer dan 60 jaar geschermd bij PSV schermen! Daarom hebben zij beide een penning voor erelid gekregen. Zij gaan helaas stoppen en we zullen ze missen. Nogmaals bedankt namens de hele verenging voor jullie trouw en loyaliteit aan PSV schermen!

Onze vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Angela Bod heeft zich meerdere jaren volop ingezet voor de vereniging als secretaris. Tijdens de clubkampioenschappen konden we ook haar bedanken voor al haar acties en betrokkenheid bij de vereniging! Nogmaals bedankt!

En PSV schermen is maar liefst twee nieuwe scheidsrechters rijker die we ook graag even in het zonnetje willen zetten: Hulya en Sofia! Meiden, gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet!

Voortbestaan JPT

De afgelopen is er veel gesproken over het feit dat de JPT-wedstrijden voor de jeugd niet meer georganiseerd gaan worden. Het klopt dat de vorige organisator er mee stopt. Het goede nieuws is dat meerdere mensen zijn opgestaan om het stokje over te nemen. De laatste informatie is positief en naar alle waarschijnlijkheid vindt het volgende JPT plaats in Arnhem op 26 januari.

Rolstoelschermen

Ons bestuur heeft de afgelopen 2 maanden de handen ineen gesloten met de gemeente Eindhoven en de commissie rolstoelschermen van de KNAS om rolstoelschermen te kunnen aanbieden bij PSV Schermen. Met de toegewezen subsidies hebben we een frame kunnen huren en de maitres een training rolstoelschermen kunnen geven. We zijn trots op het feit dat vanaf januari 2019 PSV Schermen start met rolstoelschermen met 2 geïnteresseerde meisjes. Hiermee kunnen ook de huidige en nieuwe leden kennis maken met deze schermtechnieken.